SiO2

Quartz Coating van FLON is een nieuwe ontwikkeling op basis van Silica, ook wel "kwartsglas" genoemd, en heeft als molecuulformule SiO2. Silica komt vooral voor in zand, dat voornamelijk uit Quartz bestaat.

Voor de applicatie van deze coating hebben wij geen speciale apparatuur nodig, het is relatief eenvoudig, en vrijwel reukloos. Beschermde oppervlakken worden Hydrofobisch, zijn goed resistent tegen zuren en oplosmiddelen, tevens eenvoudig te reinigen. Quartz Coating is niet waarneembaar voor het oog en verkleurt niet, de lak is jarenlang goed verzorgd, en zal mooi blijven glanzen.

Een solide coating, met 4 jaar schriftelijke garantie.

 

WasAdvies

"Quartz Coating"

 1. Auto grondig afspuiten
 2. Wassen met FLON GlossSHAMPOO en schoon water
 3. Het waswater regelmatig verversen
 4. Alle zeeprestanten goed afspuiten
 5. Auto afzemen met een niet krassende MicroFiber doek

Attentie:

* Bij gebruik van een hogedrukreiniger, straal niet recht op de lak richten
* Schuin wegspuiten en minimaal 30 tot 40 cm afstand houden
* Gebruik geen afwasmiddel of groene zeep, gebruik de originele FLON GlossSHAMPOO
* Gebruik geen wax- of glansbeschermers
* Na het wasproces de lak altijd afzemen om kalkresten en vlekken te voorkomen
* Wij adviseren u om naar een goedgekeurde FLON CarWash te gaan.

PTFE Coating

"Gloss Protection"

Polytetrafluorethyleen bevat het laagste wrijvings coëfficiënt van alle vaste stoffen en kan extreme druk weerstaan. Het is nagenoeg chemisch resistent en kan een hitte verdragen tot +260 °C. Normale poetsmiddelen en lakbeschermers geven slechts een tijdelijke bescherming aan de lak. Het kleine PTFE molecuul, kan diep in de poriën van de lak dringen, en is goed voor een jarenlange hechting.

Na voorbehandeling, zal het PTFE molecuul in de poriën van de lak worden gemasseerd. Hierdoor ontstaat een spiegelglad oppervlak, en krijgt vervuiling nagenoeg geen kans zich te hechten. Met deze coating is de lak niet alleen beter beschermd tegen invloeden van buitenaf, maar krijgt hij ook een mooie diepe glans.

Na behandeling, moet uw auto zijn voorzien van het zwarte FLON label.

Twijfelt u aan de echtheid, dan kunt u contact met ons opnemen 0546–534020. Op een FLON PTFE behandeling wordt een schriftelijke glansgarantie gegeven van 3 jaar, voor zowel nieuwe als gebruikte auto's.

Maar er is meer

Autoschade Heuvelland kan u op nog veel meer vlakken van dienst zijn. Neem daarvoor contact met ons op of kom eens langs. Wij kunnen u op diverse wijzen adviseren en proberen u altijd op de best mogelijke manier bij te staan.

Vervangend vervoer

Graveren van autoruiten

Professioneel schadeherstel

24-uurs service ruitreparatie

FLON 4000 autolak-behandeling

Alternatieve reparatiemethoden

Audatex foto dossier

Axis schade calculatie

FLON 4000 Ceramische Coating

SILL Ceramic Coating is een transparante, anticorrosie, herstel en beschermende coating. Geschikt voor niet aanzuigende oppervlakken als, 1 en 2 componentlakken [Polyurethaan & Epoxysystemen] Polyesterlak, kunststoffen en GFK. Deze coating beschermt metalen oppervlakken, aluminium, zink, roestvrij staal, messing, brons tegen vervuiling en corrosie.

Ceramic Coating is een UV-werend en nagenoeg krasvast, uiterst duurzaam en ontwikkelt volgens de nieuwste technieken. Ceramic Coating heeft de "look and feel" van een transparante laklaag. Die tijdens het verwerkingsproces niet belastend is voor het milieu, Fluor-vrij, en aan de lucht drogend.

FOCWA Eurogarant garantiebewijs

U als cliënt bent er zeker van dat een hersteld voertuig aan alle te stellen eisen van kwaliteit volledig voldoet, en dat de reparatie tegen een acceptabele prijs plaatsvindt. Toch zullen we dit ook schriftelijk bevestigen door het uitgeven van een Focwa Eurogarant garantiebewijs met een geldigheidstermijn van 4 jaar c.q. de volledige fabrieksgarantie wanneer u deze verliest of dreigt te verliezen.

Autoschade Heuvelland voldoet aan alle eisen van de kwaliteitscertificering. Deze norm KZS (Kwaliteits Zorg Schadeherstel) richt zich vooral op de klanttevredenheid.

De directie verklaart, dat de verantwoordelijkheden en bevoegdheden, zoals deze zijn vastgelegd in het Handboek Kwaliteitszorg Systeem, juist zijn en de feitelijke situatie weergeven van alle handelingen en activiteiten binnen de bedrijfsorganisatie.

De directie garandeert al haar opdrachtgevers, dat alle verplichtingen, die voortvloeien uit het kwaliteitsbeleid steeds en zonder voorbehoud worden nagekomen. Alle eisen van de KZS zijn geborgd in bedrijfsprocedures. Iedereen binnen de organisatie heeft zijn eigen taak en functie met betrekking tot het kwaliteitsbeleid en is gehouden aan de uitvoering ervan.

Speciale procedures zijn gericht op het in stand houden van een hoogwaardig kwaliteitsniveau van de organisatie. Bovendien houden zij in, dat voortdurend gestreefd wordt naar kwaliteitsverbeteringen.

 • autoschade_heuvelland_004
 • autoschade_heuvelland_008
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Vul a.u.b. uw e-mail adres in of geef een correct adres op.
Vul a.u.b. uw telefoon nummer in (cijfers en - + ( ) toegestaan).
U kunt geen lege contact opname inzenden.
Bent u een robot?

Vindt ons hier:

Openingstijden

 • Maandag: 08.00 tot 17.30
 • Dinsdag: 08.00 tot 17.30
 • Woensdag: 08.00 tot 17.30
 • Donderdag: 08.00 tot 17.30
 • Vrijdag: 08.00 tot 17.30
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
© Autoschade Heuvelland, realisatie door: Inconel B.V.